Občianske združenie Mladí

Občianske združenie Mladí je nezisková organizácia zameriavajúca sa predovšetkým na osvetovú a edukačnú činnosť spoločne s prácou s mládežou. Medzi naše projekty patria iniciatívy Mladí spoločne s portálom Dúhy.sk a ďalšími…

0 +
Sledovateľov
0 +
Príspevkov
0 +
Mesačný dosah

Kto sme?

Občianske združenie Mladí, o.z. prevádzkuje aktivity zamerané na online vzdelávanie a podporu mládeže. Medzi naše hlavné aktivity patria iniciatívy Mladí proti fašizmu a Mladí za klímu, projekty Dúhy.sk a Správy Mladí.

Ako nás podporiť?

Možností ako podporiť naše občianske združenie je mnoho. Od sledovania na sociálnych sieťach, cez zdieľanie našich aktivít až po finančnú podporu. Tú nám môžete venovať či už jednorazovo, alebo pravidelne a tak od nás získať darček.

Naše projekty

Mladí proti fašizmu

Iniciatíva Mladí proti fašizmu vznikla v roku 2016. Jej cieľom je upozorňovať na nebezpečenstvo radikalizácie a extrémizmu u mládeže a aktívne mu predchádzať. Iniciatíva má viac ako 100 000 sledovateľov na sociálnych sieťach.

Mladí za klímu

Iniciatíva Mladí za klímu vznikla v roku 2019. Jej cieľom je upozorňovať na témy a informácie spojené s klimatickou zmenou a životným prostredím. Iniciatíva má viac ako 25 000 sledovateľov na sociálnych sieťach.

Správy Mladí

Projekt Správy Mladí vznikol ako koncept v roku 2019 a intenzívne funguje od leta 2020. Jeho cieľom je aktívne komunikovať témy a informácie spojené s politikou a spoločenským dianím mladému divákovi. Projekt má viac ako 26 000 sledovateľov na sociálnych sieťach.

Sociálna sieť Dúhy

Sociálna sieť a appka Dúhy.sk je najväčšia sieť pre queer (LGBT+) ľudí na Slovensku. Vďaka možnej anonymnej registrácii vytvára online priestor na komunitný rozvoj aj pre neoutnutých ľudí. V súčasnosti má viac ako 15 000 členov ktorí si vymenili takmer 1,5 milióna správ. Prevádzkujeme aj jej českú sestru Duhy.cz a Dúhový magazín.

Spoznaj svoj kraj

Projekt Spoznaj svoj kraj vznikol v roku 2022 a je zameraný na turistický ruch. Naša krajina je skrátka plná miest, ktoré stojí za to navštíviť. Bohužiaľ, často o nich nevieme aj napriek tomu, že sa nachádzajú len kúsok od nás. Rozhodli sme sa zmeniť to. V aplikácii Spoznaj svoj kraj sme zozbierali viac ako 800 významných pamiatok z celej krajiny. Cestovatelia s nami spoznávajú Slovensko a za navštívené miesta zbierajú body. Prví traja v tabuľke a jeden náhodný cestovateľ každý mesiac získa odmenu.

...a mnohé ďalšie,

pretože i napriek tomu, že sa zameriavame predovšetkým na online prostredie a online aktivity, kde Mladí trávia najviac času, offline priestor nepokladáme za menej dôležitý. I preto sa sústreďujeme na aktivity spojené s verejnými diskusiami, pomoci starším a ľuďom v núdzi. Počas plošného testovania sme napríklad pripravili online streamovací systém zo 17 odberných miest pre 20 000 ľudí.

Kontakt

Ak máte akékoľvek otázky, návrh na spoluprácu, či potrebujete pomôcť a poradiť, neváhajte sa na nás obrátiť. Veľmi radi vám pomôžeme!

info@mladi.sk

+421 34 321 1355

Mladí, o.z.,

Športová 5282/27, 

905 01 Senica

IČO: 52 632 091

ⓒ Mladí, o.z.